Hurk deluxe

Alltså jag har inte glömt bort bloggen!
Det har helt enkelt varit för mycket på gångs och jag har inte mått bra!
Prioriteringen har varit på mig själv och min familj..
Även fast det inte märkts..

Mitt mående:
Depressionen svajar av och an, men jobbet måste skötas. Därav har jag blivit den ultimata experten på att hålla mask på i alla lägen, oavsett vad som än händer! Jag bara inte kan och/eller vågar släppa den masken!!

Ryggen den hänger kvar. Har för många år sen accepterat att den är som den är! Men visst har jag sämre dagar och bättre dagar. Har en någolunda fungerande medicin nu, men tyvärr inte råd att plocka ut mer av den.

Jobbet:
Trivs verkligen med mitt jobb som det är nu, även om det varit tufft en tid. Är alltså på arbetspraktik inom Missionskyrkan i Ekenäs. Är med i deras verksamhet inom olika projekt, bl.a brödkyrka, matbank och så klart mitt älskade loppis.

Familjen:
Älskar min familj över allt annat. De har varit mitt stöd under hela den tuffa tiden. De har peppat mig när jag varit på väg att ge upp. Vet att många tror jag inte bryr mej pga jag har en mask på hela tiden, men jag bryr mej verkligen mer än det finns ord till!!

Vänner:
Sedan jag påbörjat min arbetspraktik har många jag trodde var vänner dragit sig undan. Ingen har sagt varför, men antar det har med att göra att jag jobbar för en kyrka! Men några få har stannat kvar vid min/vår sida och visat att de verkligen är vänner!!
Jag anser inte själv att jag har ändrat pga arbetsplatsen, men om jag har det så får man gärna säga till.
Jag kan ta emot kritik, så länge den är konstruktiv!! Och har man något emot arbetsplatsen i sig, så är det faktiskt inte mitt problem!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: